Mąki  Jest 4 produktów.

Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw manioku. Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku ciast, placków, chleba, ciasteczek. Można ją dodać do budyni, kisieli, pudingów, przetworów mlecznych i owocowych. Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów, musów.
0 Review(s)
4,12 zł 5,88 zł -30%
Promocja
Niedostępny
Niedostępny
Mąka kukurydziana, ze względu na wysoką zawartość skrobi może być stosowana do wypieków zamiast mąki pszennej. 
0 Review(s)
2,95 zł 4,22 zł -30%
Promocja
Niedostępny
Niedostępny
Ekologiczna mąka amarantusowa od Bio Planet, otrzymywana jest z ziaren amarantusa. Nadaje wypiekom lekko orzechowy smak. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Polecamy do ciast, ciasteczek, słodkich naleśników, racuchów, makaronów oraz jako cenny dodatek do chleba.  
0 Review(s)
5,87 zł 8,38 zł -30%
Promocja
Niedostępny
Niedostępny
Ekologiczna mąka kokosowa marki Bio Planet, powstaje w wyniku zmielenia miąższu kokosa. Charakteryzuje sie wyraźnym kokosowym zapachem i delikatnym, słodkim smakiem. Można  wykorzystać ją do wypieków, jako dodatek do deserów, koktajlów, musli, sałatek owocowych, czy jogurtów.
0 Review(s)
11,81 zł
Niedostępny
Niedostępny
Pokazuje 1 - 4 z 4 elementów